Da Sotsko jezero bude uvek gostoprimljiv domaćin

Uvod

Sotsko jezero je najposećenije izletište u ovom delu Fruške gore. Sa dolaskom proleća potrebno je veće angažovanje oko uređenja i održavanja zelenih površina kako bi uvek bile uredne i spremne da dočekaju posetioce.

Poslom održavanja bave se volonterski članovi UG ,,Sotsko Jezero" koji na radnim akcijama uz mobu i prijatno druženje uređuju okolinu jezera.

Tarup

Obzirom da je u pitanju velika zelena površina, pored trimera i kosačice koje smo obezbedili zahvaljujući podršci građana i firmi preko platforme Donacije.rs 2021.god. potrebna je i veća mehanizacija.

Tarup je sledeća oprema koja nam neodstaje udruženju. Tarupom pomeramo nivo održavanja sa trave na nisko rastinje koje je prisutno duž obale jezera i pesačke staze. Do sada smo ovo rešavali sa velikim brojem trimerima. Upotrebom tarupa ćemo ubrzati ovaj proces i produžiti radni vek trimera.

Kao traktor za pogon tarupa ćemo koristiti i dalje traktore naših članova.

Potrebna sredstva

Ovim putem vas pozivamo da nam pomognete u prikupljanju sredstava za tarup, čija je cena 220.000din. Više o modelu tarupa koji želimo da kupimo OVDE.

Podržite entuzijazam, zajedništvo, brigu o životnoj sredini i nameru da Sotsko jezero bude uvek gostoprimljiv domaćin. Vidimo se na jezeru! .

Cilj: 220.000,00 RSD

100%

Prikupljeno: 220.000 RSD

PayPal donacije*:
Uredimo Sotsko jezero

*Usluga je namenjena donatorima koji nisu rezidenti Republike Srbije.

Skeniraj kod
Primer uplatnice: