Traktor za odmor

Uvod

Dobri ljudi, posetioci i neki novi ljubitelji našeg jezera ove jeseni pokrenuli smo novu kampanju. Cilj nam je da prikupimo sredstva za kupovinu traktora. Ideja nam je da traktor koristimo za održavanje zelenih površina oko jezera. Da odmor bude lakši 🙂.

Problemi

Traktor nam je prevashodno potreban za košenje i tarupanje pešačko- biciklističke staze u dužini od 3.4km koju je moguće održavati samo uz pomoć traktora. Takođe, traktor nam je potreban za košenje neposredne obale jezera, odnošenje smeća od kanti do kontejnera, za prevoz alata i materijala za radne akcije.

Do sada smo traktor obezbeđivali tako što su članovi Udruženja izlazili u susret i davali svoje privatne traktore na korišćenje.

Naša ideja je da UG ,,Sotsko Jezero " bude što samostalnije u održavanju okoline jezera kako bi omiljeno izletište u našoj Opštini uvek bilo uređeno, onako kako zaslužuje i uvek spremno da dočeka goste.

Rodila se i nova ideja da u toku leta, vikendom, traktor koristimo kao lokomotivu za prevoz dece u prikolici, što će za njih biti jedan vid atrakcije, obzirom da nemaju često priliku da se voze na taj način.

Potrebna sredstva

Model traktora za koji smo se odlučili je YTO 354. Za ovaj model traktora smo se prvenstveno odlučili zbog cene i snage od 35KS koja nam je potrebna da možemo koristiti tarup koji smo kupili u prethodnoj kampanji “Da Sotsko jezero bude uvek gostoprimljiv domaćin”.

Tok prikupljanja novca transparentno je prikazan na našoj Fb grupi ,,Uredimo Sotsko Jezero", kao i ovde na sajtu, gde se uvek možete informisati kako kampanja napreduje i koje aktivnosti sprovodimo kako bi stigli do cilja.

Prodavac AgroVojvodina nam je u obezbedila popust u startu.

Novčana sredstva - CILJ: 1.335.852,00 RSD

28.5%

Novčana sredstva - stanje na dan 14-02-2024. : 381.000 RSD

Kako pomoći

Dosadašnje donacije su donacije građana i firmi putem ugovora o donatorstvu. Velika pomoć jeste i da delite informaciju o našoj kampanji, budete slobodni da to učinite.

Načini uplate su prikazani ispod teksta. Takođe, donatorske kutije se nalaze širom grada Šida i na samom jezeru.

PayPal donacije*:
Uredimo Sotsko jezero

*Usluga je namenjena donatorima koji nisu rezidenti Republike Srbije.

Skeniraj kod
Primer uplatnice: